Kringloop winkel

Drie bijzondere kringloop winkels op loopafstand van elkaar in het centrum van Wageningen: WillysWarenhuis.
Bent u op zoek naar tweedehands kasten, tafels, stoelen, servies of textiel? Kom dan gezellig langs in een van onze kringloopwinkels.

Op Salverdaplein 2 vindt u ons warenhuis,  met tweedehands mode en textiel, aangevuld met hoeden, sieraden en accessoires. Er worden ook nieuwe modeartikelen in eigen atelier gemaakt zoals stola’s, shawls en tasjes. Naast oud linnengoed zijn er stoffen voor kleding en meubelstoffering. In het warenhuis vindt u sfeerhoeken met als thema bed, bad, glas, holland, thee, keuken, kruiden, sieraden en textiel

Op Kapelstraat 14 in het centrum van Wageningen heeft WillysWarenhuis een brocante winkel met mooie tweedehands meubels en woonaccessoires, van oud glas tot prachtige opnieuw gestoffeerde meubelen. Brocante artikelen zijn tweedehands producten, zoals kasten, tafels en tal van woonaccessoires, die er doorleefd en verweerd uitzien, waardoor ze karakter en charme uitstralen. De oude  kasten worden gerestaureerd door de timmerman, waarna ze naar de werkplaats gaan, waar ze handmatig geschuurd en geverfd worden. De meubels krijgen hierdoor een brocante sfeer. Oude stoelen en fauteuils worden nieuw gestoffeerd en krijgen een complete restyling.

Op Kapelstraat 11 kunt u  terecht voor de mooiste tweedehands kringloop koopjes en bijzondere vintage stukken.

 

 

 

 

Brocante

kapelstraat_14_wageningen
Kapelstraat 14 Wageningen

Kruidentuin

diedenweg_wageningen_kruidentuin
Diedenweg Wageningen

Vintage

kapelstraat_11_wageningen_vintage
Kapelstraat 11 Wageningen

Warenhuis

salverdaplein_2_wageningen_warenhuis
Salverdaplein 2 Wageningen

Pin It